Skip to main content
ABOUT ME

About me

Na meer dan 20 jaar operationeel te zijn geweest binnen het IT- en internetwereldje besloot ik, eigenlijk vanuit pure hobby, mijn ervaring om te zetten naar een eigen onderneming. Eén van de redenen achter deze beslissing lag in het feit dat veel te veel bedrijven zich, mijns inziens, te weinig en onprofessioneel presenteren op het internet.

Ik realiseerde me al snel dat dit vaak een onbewuste keuze van de ondernemer in kwestie is, het internet is voor de meesten namelijk een zo ondoorzichtige materie dat het haast onmogelijk is een wel overwogen keuze te maken. Hierop wordt handig ingespeeld door - in mijn ogen - malafide webdesignbureaus die soms schandalig hoge prijzen aanrekenen en hun clienteel aan zich binden via onwettige clausules. De Don Quichote in mij besloot hier iets aan te doen en een alternatief aan te bieden.

Placebo - maatwerk voor UW Online Succes

Vanaf het begin is het namelijk mijn doel om het allemaal begrijpelijk en betaalbaar te maken, geen mooie praatjes, maar specifiek gerichte persoonlijke uitleg over hoe het nu allemaal echt werkt, dat medium internet.

Wil U weten hoe het medium internet nu echt werkt en wilt u uw bedrijf wel op een professionele en effectieve manier presenteren? Ik help u graag en verwelkom u van harte bij Webdesign Placebo.

Bedankt voor uw bezoek,
Sandy Verschaeve

Login Form

Contacteer ons

Sandy Verschaeve
Rouzéstraat 5
8670 Koksijde
+32 495 864086
info@placebodesign.be